10 juni – Ouders Natuurlijk Beurs

Op 10 juni 2017 vindt de beurs ouders natuurlijk plaats. Een beurs voor ouders die op een andere dan de reguliere manier met hun kinderen omgaan en nog steeds ook het beste voor hunhttps://oudersnatuurlijk.nl kind willen.
Wij, Noor Prent en Tineke Schaper staan met een stand ‘Vaccinaties Doorgeprikt’ op de beurs en houden tweemaal een lezing over het onderwerp vaccineren. Het beleid in Europa betreffende de ‘mazelen uitbraak’ zal ook zeker aan de orde komen.
De beurs heeft een informele sfeer, er is van alles voor kinderen en hun ouders te doen en je wordt er blij van om daar rond te lopen.
Hieronder een korte beschrijving van onze lezingen:

Anders vaccineren, kan dat en mag dat?

Voor veel jonge ouders is het vaccineren van hun kind een bijna routineuze zaak, je krijgt de oproep in de bus, je gaat naar het consultatiebureau en volgt de adviezen.
Alhoewel in Nederland de meeste ouders dit zo doen gaan er ook steeds meer ouders twijfelen aan het goede van het vroege tijdstip van de vaccinaties en de grote hoeveelheid vaccins die al vanaf 2 maanden worden gegeven. Meer ouders realiseren zich dat vaccineren vrijwillig is en een eigen keuze mag zijn.
In onze lezing willen we je graag wegwijs maken over de mogelijke voor- en nadelen van vaccineren en weke andere mogelijkheden er zijn behalve het volgen van het Rijksvaccinatie programma.
Welke keuzes zijn er, kun je later beginnen, kun je minder vaccins geven, zijn er alternatieven, hoe ga ik met de omgeving om, wat doe ik als mijn niet gevaccineerde kind de mazelen , bof etc. oploopt.
En natuurlijk, als er andere vragen leven over dit onderwerp gaan we proberen die te beantwoorden

Noor Prent / Tineke Schaper
Mede auteurs van het boek: ‘Vaccinaties doorgeprikt’

(Meer informatie met betrekking tot de Ouders Natuurlijk Beurs vind je op de website)

Vaccineren, er is een keuze – 4 juni Ouders Natuurlijk Beurs

De auteurs van Vaccinaties Doorgeprikt zijn aanwezig op de Ouders Natuurlijk Beurs, 4 juni in Doorwerth.

In deze tijd lijkt het bijna vanzelfsprekend dat kinderen alleen maar gezond kunnen blijven als ze vanaf acht weken wordt gevaccineerd. Mensen lijkten te zijn vergeten dat de beste bescherming tegen ziekte gezondheid en een goede weerstand is.

Wat zijn de voor – en nadelen van vaccineren, in hoeverre hebben ouders een eigen keuze hierin en hoe ga je om met deze keuze en verantwoordelijkheid ?

In de Documentaire ‘Prik Met’ volgen we de zoektocht van een jonge moeder en is er na afloop hiervan een Q&A.

Over ons:

Cisca Buis, klassiek homeopaat, begeleidt in haar praktijk mensen met gezondheidsklachten en vaccinatievraagstukken.

Noor Prent, arts, in haar praktijk voor antroposofische ouders- en kindzorg staat het behouden van natuurlijke weerstand en bevorderen van eigen geneeskracht centraal.

Tineke Schaper, in haar praktijk voor klassieke homeopathie hebben vaccinaties bij kinderen, de mogelijke bijwerkingen en bewustwording van een vrije keuze veel aandacht.

4 juni Ouders Natuurlijk Beurs

De auteurs van Vaccinaties Doorgeprikt, Cisca Buis, Noor Prent en Tineke Schaper zullen aanwezig zijn op de Ouders Natuurlijk Beurs op 4 juni in het kader van ‘Vaccinaties, er is een keuze’.

Ouders Natuurlijk Beurs_voorjaar_2016

Onderstaande informatie is ook terug te vinden op de website http://oudersnatuurlijk.nl/

Openingstijden en datum:
De beurs is te bezoeken van 10.00 uur tot 19.00 uur op zaterdag 4 juni 2016.

Toegangskaarten kunnen zaterdag 4 juni 2016 ook aan de kassa gekocht worden!

Locatie:
Hotel Arnhem-Doorwerth
Kabeljauwallee 35
6865 BL  DOORWERTH
T: +31 (0)317-319010
F: +31 (0)317-314546

Toegangsprijzen:
Vanaf dinsdag 15 maart komen er toch kaarten voor de beurs van 4 juni 2016 in de voorverkoop op de website. Check als je je bestelling hebt geplaatst wel meteen even of je de entreekaarten ook werkelijk in een tweede mail ontvangen hebt. Kaarten kunnen ook onbeperkt aan de kassa gekocht worden.
Kassaverkoop volwassenen (vanaf 16 jaar): € 10,00 p.p.
Voorverkoop: € 9,00 per kaart
Kom je na 16.00 uur dan is de toegangsprijs aan de kassa € 8,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis.
Parkeren: € 2,00.

Premiere ‘Prik Met’ inclusief signeersessie Cisca Buis – 15 oktober

Kom ook naar de première van ‘Prik Met’ , een film van Kristel Kuiper, over een jonge moeder, zwanger van haar tweede kind, die schrikt van de heftige verhalen over vaccinatieschade. Ze onderzoekt welke keuze zij straks wil maken voor haar kind.

Bekijk HIER de trailer.

datum: 15 oktober 2015
tijd: 19.00 uur
locatie: Lantaren Venster
adres: Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Na afloop van de film en de Q&A  is er een signeersessie door Cisca Buis/boekverkoop ‘Vaccinaties Doorgeprikt’ in de foyer.
Bestel HIER de kaartjes.

Tip: vooraf aan het programma kunt u dineren bij Lantaren Venster.

Prik Met